Deze herfst: Week van de 1000 Voorbeelden

Om bekende redenen kon de Dag van de 1000 Voorbeelden in zijn oorspronkelijk geplande vorm op 19 maart geen doorgang vinden. De coronacrisis zal gevolgen hebben voor de uitvoering van de Banenafspraak. Juist daarom – en om de aandacht voor de Banenafspraak levend te houden, organiseren Op naar de 100.000 banen en Op naar de 25.000 banen een alternatief evenement. In week 44 is er de Week van de 1000 Voorbeelden met digitale evenementen.

Tussen 26 en 30 oktober 2020 willen we samen met de vlootpartners, WSP’s, gemeenten, regionale werkgeversverenigingen, bedrijfskringen, individuele werkgevers en andere inclusiepartners evenementen rond de Banenafspraak opzetten. In die week bedanken we werkgevers, die ook in de huidige periode kansen bieden aan mensen met een arbeidsbeperking. Door het tonen van deze Best Practices willen we andere werkgevers inspireren. Daarom blijft het voorgenomen thema ook in het najaar actueel: open de deur voor inclusie.

Deze Week van de 1000 Voorbeelden zal het sluitstuk vormen van onze inclusieve herfst waarin we op verschillende wijze, via digitale bijeenkomsten en webinars, zowel inhoudelijke als brede evenementen rond het onderwerp Banenafspraak willen organiseren.

Naar de pagina van de Week van de 1000 Voorbeelden
Naar alle artikelen