Naar de website

De European Company Sport Games (ECSG) zijn de mini ‘Olympische Spelen’ voor bedrijven. Elke twee jaar komen duizenden sporters uit heel Europa bij elkaar om samen te sporten en de krachten te meten. In 2021 zijn de ECSG in Nederland, een unieke kans om vitaliteit op de werkvloer te promoten.

Naast een geweldig evenement met grote economische en promotionele waarde zijn de ECSG ook de ultieme aanleiding om nog meer werknemers de komende jaren aan het sporten te krijgen. In aanloop naar ECSG2021 organiseren we ruim een jaar lang netwerk- en sportevenementen en geven we tips aan bedrijven om vitaliteit op te pakken met de ECSG in eigen land als doel. Op 23 juni 2021 moet de grootste Nederlandse delegatie ooit in Arnhem klaar staan!

Sport levert veel op
Fitte werknemers leveren bedrijven en organisaties veel op. Werknemers zijn duurzaam inzetbaar, de werksfeer en het teamgevoel verbeteren en vitaliteitsactiviteiten leveren een belangrijke bijdrage aan ontspanning, werkplezier en veerkracht. Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! ondersteunt bedrijven die met het thema vitaliteit aan de slag willen met advies en het organiseren van concrete activiteiten.

Lees meer over de rol van Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! bij de ECSG2021 op de projectpagina.

Praktische informatie
De ECGS vinden plaats van 23 tot en met 27 juni 2021 op verschillende locaties in Gelderland. De meeste sporten zijn op en rond Arnhem en sportcentrum Papendal. Er zijn in totaal 23 sporten, van badminton tot bridge en van atletiek tot volleybal. Naast de sportwedstrijden is er volop ruimte voor netwerken en het ontdekken van Gelderland. Het sportevenementenbureau Team TOC is verantwoordelijk voor de praktische organisatie van het evenement. De inschrijving start in mei 2020.

Ga direct naar de evenementwebsite