Artikelen

Nieuwe vacatures NL Onderneemt Maatschappelijk!

mei 4th, 2023|

Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! groeit. Wij geven uitvoering aan projecten met een maatschappelijk toegevoegde waarde, voor, door en met ondernemers. In de uitvoering van onze werkzaamheden staat het werkgeversperspectief centraal. Voor de uitvoering van verschillende projecten zijn we op zoek naar diverse medewerkers.

Samen de kracht van regio’s in Nederland versterken

februari 3rd, 2023|

Hoe kan het verder versterken van de samenwerking tussen overheden en ondernemers, oplossingen voor regionale uitdagingen dichterbij brengen? Dat is waar VNO-NCW, MKB-Nederland en haar regionale vertegenwoordigingen zich medio januari samen met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat / Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Team Regio Deals van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over bogen.

Vacature Regisseur NLwerktaanwerk

december 22nd, 2022|

NLwerktaanwerk is een project van VNO-NCW en MKB-Nederland en wordt uitgevoerd door Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!. NLwerktaanwerk (https://www.nlwerktaanwerk.nl/) bouwt mee aan een arbeidsmarkt waarin een nieuwe, duurzame vorm van werkzekerheid centraal staat. Om nog meer werkgevers en branches te kunnen helpen zijn we op zoek naar extra regisseurs, voor minimaal 16 uur per week tot en met 30 juni 2023. De functies worden freelance ingevuld.

Volop evenementen om werkgevers verder te helpen met arbeidsmarktvraagstukken

oktober 20th, 2022|

De arbeidsmarkt is flink in beweging. Sommige werkgevers krijgen vacatures met de huidige krapte niet vervuld, anderen vrezen voor hun voortbestaan door de hoge energieprijzen en inflatie. In november en december organiseren NLwerktaanwerk, Op naar de 100.000 en Op naar de 25.000 banen (projecten geïnitieerd VNO-NCW en MKB-Nederland) activiteiten om werkgevers te helpen bij hun arbeidsmarktvraagstukken. Alle activiteiten zijn te vinden op www.ondernemen.nl/arbeidsmarktvragen .

Beschikb@@r gaat nieuwe fase in

maart 2nd, 2022|

Beschikb@@r is een initiatief om werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt, werkgevers en vakprofessionals met elkaar in te contact brengen op LinkedIn. In 2020 heeft de gemeente Lingewaard dit opgezet. Het initiatief gaat nu een nieuwe fase in. De Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! en JobOn rollen het landelijk verder uit.

Koningin Máxima bezoekt voorzitter Groene Groeiers

februari 18th, 2022|

Yousef Yousef, voorzitter van het netwerk Groene Groeiers van VNO-NCW en MKB Nederland heeft op 17 februari Hare Majesteit Koningin Máxima rondgeleid in zijn bedrijf LG Sonic. Na de rondleiding vertelde hij haar over de uitdagingen van duurzame, innovatieve ondernemers bij het opschalen van hun bedrijf. Koningin Máxima is lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap.