Artikelen

Groene Groeiers zoekt stagiair(e) community building / accountmanagement

september 20th, 2023|

Het netwerk Groene Groeiers van VNO-NCW en MKB-Nederland bestaat uit ondernemers die investeren in duurzame business cases op het gebied van energietransitie, circulaire productie en biodiversiteit. Het huidige netwerk moet worden doorontwikkeld tot een stevige community. Wij zoeken een stagiair die kan ondersteunen bij de ledenanalyse en het in kaart brengen van manieren om het netwerk te laten groeien.

Toekomst NLinBusiness

september 11th, 2023|

Per 1 september jongstleden versterkt Anita Blankenstijn het team van NLiB. Samen met Daan Marks, directeur international business, zal zij er de komende periode aan werken om nog meer ondernemers via een verstevigd digitaal platform te kunnen ondersteunen.

Cees Oudshoorn nieuwe voorzitter Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

september 4th, 2023|

De heer C. (Cees) Oudshoorn is per 15 juli 2023 benoemd tot voorzitter van het bestuur van de stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! Het bestuur van de stichting heeft daartoe in samenspraak met ‘founding father’ VNO-NCW besloten. Cees Oudshoorn volgt Ingrid Thijssen op als voorzitter; zij blijft als bestuurslid bij de stichting betrokken.

Overlijden bestuurslid Hans Kamps

augustus 31st, 2023|

Met verdriet hebben we kennisgenomen van het overlijden van Hans Kamps, bestuurslid van de Stichting Nederland onderneemt Maatschappelijk! Bij de oprichting van onze stichting in 2019 werd Hans Kamps door ‘zijn oude vriend’ Hans de Boer gevraagd om in het bestuur te komen. Dat was niet onlogisch: Hans Kamps had zijn sporen verdiend op de arbeidsmarkt. Hij kende de wereld van zowel de publieke als private arbeidsbemiddeling van nabij.

Vacature Regisseur regio Limburg NLwerktaanwerk

juli 6th, 2023|

Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! is een organisatie met als doel uitvoering te geven aan projecten met een maatschappelijk toegevoegde waarde. Wij doen dit voor, door en met ondernemers. In de uitvoering van onze werkzaamheden staat het werkgeversperspectief centraal. Voor de uitvoering van ons arbeidsmarktproject NLwerktaanwerk zoeken wij op dit moment een Regisseur regio Limburg (16-24 uur per week)  

Nieuwe vacatures NL Onderneemt Maatschappelijk!

mei 4th, 2023|

Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! groeit. Wij geven uitvoering aan projecten met een maatschappelijk toegevoegde waarde, voor, door en met ondernemers. In de uitvoering van onze werkzaamheden staat het werkgeversperspectief centraal. Voor de uitvoering van verschillende projecten zijn we op zoek naar diverse medewerkers.

Samen de kracht van regio’s in Nederland versterken

februari 3rd, 2023|

Hoe kan het verder versterken van de samenwerking tussen overheden en ondernemers, oplossingen voor regionale uitdagingen dichterbij brengen? Dat is waar VNO-NCW, MKB-Nederland en haar regionale vertegenwoordigingen zich medio januari samen met het ministerie van Economische Zaken en Klimaat / Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Team Regio Deals van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties over bogen.

Vacature Regisseur NLwerktaanwerk

december 22nd, 2022|

NLwerktaanwerk is een project van VNO-NCW en MKB-Nederland en wordt uitgevoerd door Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!. NLwerktaanwerk (https://www.nlwerktaanwerk.nl/) bouwt mee aan een arbeidsmarkt waarin een nieuwe, duurzame vorm van werkzekerheid centraal staat. Om nog meer werkgevers en branches te kunnen helpen zijn we op zoek naar extra regisseurs, voor minimaal 16 uur per week tot en met 30 juni 2023. De functies worden freelance ingevuld.

Volop evenementen om werkgevers verder te helpen met arbeidsmarktvraagstukken

oktober 20th, 2022|

De arbeidsmarkt is flink in beweging. Sommige werkgevers krijgen vacatures met de huidige krapte niet vervuld, anderen vrezen voor hun voortbestaan door de hoge energieprijzen en inflatie. In november en december organiseren NLwerktaanwerk, Op naar de 100.000 en Op naar de 25.000 banen (projecten geïnitieerd VNO-NCW en MKB-Nederland) activiteiten om werkgevers te helpen bij hun arbeidsmarktvraagstukken. Alle activiteiten zijn te vinden op www.ondernemen.nl/arbeidsmarktvragen .