Artikelen Vitaal

Bouw je dag af voor een goede werk-privébalans

juli 1st, 2020|

Als die laptop toch nog in je blikveld staat is het verleidelijk ’s avonds toch ook nog wat werk te doen. Maar voor je werk-privébalans is het beter om de werkdag duidelijk af te bouwen. Arie Boomsma en Tijn Elferink geven tips hoe je dat doet.

Tips en campagne vitaliteit op de werkvloer tijdens talkshow Fit aan Tafel

juni 23rd, 2020|

De nieuwe campagne Fit Gelderland wil werkgevers en werknemers inspireren om aan de slag te gaan met vitaliteit op de werkvloer. Met ludieke videochallenges laat de campagne zien dat de eerste stap op vitaliteitsgebied makkelijk te zetten is. De campagne van de Gelderse Sport Federatie (GSF), werd gelanceerd tijdens de livestream-talkshow Fit aan Tafel over vitaliteit op de werkvloer, georganiseerd door Gelderse Sport Federatie en Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk!

Met yoga mentaal en fysiek fit achter de computer!

juni 19th, 2020|

Zondag 21 juni is het Internationale Yoga Dag. In 2014 stelde de Verenigde Naties deze dag in vanwege de bewezen positieve effecten. Misschien een leuke aanleiding om ook eens yoga achter je computer te proberen? Het starten met simpele oefeningen draagt al bij aan een fijne werkdag met meer concentratie en minder stress. Voor Thuiswerken is Topsport maakt Mariet Verhagen van Yoga op de Zaak regelmatig filmpjes met oefeningen. Haar belangrijkste tip: je kunt niet ‘slecht’ zijn in yoga, dus ga ervoor!

Livestream ‘Fit aan tafel’ over vitaliteit

juni 18th, 2020|

Juist in deze tijd van coronamaatregelen is vitaliteit belangrijk om heel Nederland fit te houden. Maar hoe stimuleren we vitaliteit als we niet op de gebruikelijke manier bij elkaar kunnen komen? En hoe kunnen we dat samen oppakken? Daarover organiseren Gelderse Sportfederatie en Stichting NLOM op dinsdag 23 juni een talkshow op Papendal, die je live via internet kunt volgen.

Wieler-trainingsapp Fondo PRO nu zes weken gratis!

juni 17th, 2020|

Lekker fietsen is een goede manier om fit te blijven. Dat wordt nog leuker als je persoonlijke trainingsdoelen stelt. Met de app Fondo van de KNWU kun je dat nu nog makkelijker regelen. En via Thuiswerken is topsport krijg je nu de PRO-versie 6 weken gratis!

Webinar ‘Gezonde werkvloeren’ Rivierenland

juni 16th, 2020|

Op dinsdag 23 juni nodigt VNO-NCW Midden Rivierenland je van harte uit voor het bijwonen van een webinar waarbij een 'gezonde werkvloer' centraal staat. Ben je fit, dan zet je de beste prestaties neer. Niet alleen in de sport, maar ook in het bedrijfsleven. Werkgevers met een gezonde werkvloer spelen het beste in op het steeds sneller veranderde werk. Zeker in deze huidige crisisperiode waarin wij veel thuiswerken. Maar hoe doe je dat? In dit webinar krijg je antwoorden.