Artikelen Vitaal

Vacature: medewerker partners en regio’s Vitaal Bedrijf

juli 8th, 2021|

Voor ons project Vitaal Bedrijf zoeken we een medewerker partners en regio's. Je bouwt aan ons netwerk van partners die ondernemers helpen bij vitaliteitsactiviteiten, en werkt samen met regionale contactpersonen van VNO-NCW en MKB-Nederland om Vitaal Bedrijf ook op regionaal niveau onder de aandacht te brengen.

Maandag 21 juni Internationale Yoga Dag: begin de week ontspannen!

juni 21st, 2021|

De vierde werkweek van juni begint met de Internationale Yoga Dag op 21 juni! Deze door de Verenigde Naties ingestelde dag is volgens de organisatie sinds de coronapandemie waarin veel mensen thuiswerken belangrijker dan ooit. Want yoga helpt om het fysieke en mentale welzijn te verbeteren: daarom is het thema dit jaar ‘yoga voor het welzijn’.

Gratis hardloopschema’s voor elk niveau

juni 1st, 2021|

Lukt het jou nog steeds om te blijven bewegen naast het thuiswerken? Of is er in de winter een beetje de klad in gekomen? Hardlopen is een van de populairste vormen van bewegen in deze coronatijd, je kunt gewoon vanuit huis starten. Maar het is wel belangrijk dat verantwoord te doen! Daarom heeft Hardlopen.nl (van de Atletiekunie) gratis hardloopschema’s beschikbaar.

Doe mee aan de Werken=Bewegen Challenge!

mei 12th, 2021|

Dat bewegen tijdens de werkdag belangrijk is weten we eigenlijk wel. Maar toch komt het nog vaak voor dat we vrijwel de hele dag ingespannen achter de computer zitten. Wil je dat doorbreken? Dan is de Werken=Bewegen Challenge wat voor jou.

Vitaliteit met een knipoog: hoe Exact inspeelt op de coronatijd

april 26th, 2021|

Minder controle en meer eigen verantwoordelijkheid voor medewerkers bij de uitvoering van hun taak. Dat was één van de dingen die Florien de Nijs wilde bereiken bij softwarebedrijf Exact, toen ze daar zo’n anderhalf jaar geleden aantrad als HR-directeur. Ze wist toen nog niet dat iedereen een paar maanden later het hoofdkantoor in Delft moest verlaten en dat het ‘loslaten’ noodgedwongen in een versneld tempo terechtkwam.