Project omschrijving

Vacature: Communicatiemedewerker/medewerker events Op naar de 125.000 banen

Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! is een organisatie met als doel uitvoering te geven aan projecten met een maatschappelijk toegevoegde waarde. Wij doen dit voor, door en met ondernemers. In de uitvoering van onze werkzaamheden staat het werkgeversperspectief centraal. St. NL Onderneemt Maatschappelijk! is gelieerd aan VNO-NCW en MKB-Nederland.

Voor de uitvoering van ons project Op naar de 125.000 banen zoeken wij een: 

Communicatiemedewerker/medewerker events
10 uur per week

Werkzaamheden
Door het karakter van de werkzaamheden is geen dag hetzelfde; het informeren en inspireren van werkgevers over de banenafspraak en inclusie staat centraal in al je handelen. Tot de kerntaken behoren onder andere de volgende elementen:

  • Organiseren van bijeenkomsten
  • Uitwerken van draaiboeken en uitnodigingen voor bijeenkomsten
  • Verslaglegging van bijeenkomsten (sfeerimpressie)
  • Aanwezigheid bij de eigen bijeenkomsten/evenementen
  • Ondersteunende werkzaamheden aan de communicatiemanager op het gebied van contentontwikkeling en ontwikkeling en beheer van sociale media

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega met een ondernemende en dienstverlenende instelling, die in staat is de boodschap om te zetten in informerende en inspirerende bijeenkomsten en  communicatiemiddelen. Je bent organisatorisch sterk, hebt oog voor detail en bent oplossingsgericht. Uiteraard ben je zowel in woord als geschrift handig met taal en weet je boodschappen eenvoudig over te brengen. Een grote mate van zelfstandigheid is binnen de setting van ons team gewenst; grotendeels worden de werkzaamheden nl. vanuit huis ingevuld. We zoeken een collega met een proactieve instelling, een enthousiasteling die net als wij gemotiveerd is om samen de klus te klaren.

St. NL Onderneemt Maatschappelijk! biedt:
Een veelzijdige rol met veel eigen verantwoordelijkheid, een flexibele en informele werksfeer en ruime mogelijkheid tot ontplooiing. Je werkzaamheden kunnen tijd- en plaatsonafhankelijk worden ingevuld. Voor de invulling van de werkzaamheden gaat onze voorkeur uit naar invulling via een Overeenkomst van Opdracht.

Het betreft hier werkzaamheden van tijdelijke aard, vooralsnog tot einde 2023. Het betreft een functie van gemiddeld 10 uur per week. In overleg zijn veel mogelijkheden bespreekbaar, bijvoorbeeld een koppeling met de gelijktijdig openstaande vacature voor communicatiemedewerker voor het project NLwerktaanwerk.

Meer informatie of interesse?
Voor meer informatie over kan je contact opnemen met Gilles Gerth of Martine Schuijer. Dat kan per mail via gilles.gerth@projecten.vnoncw-mkb.nl of via schuijer@vnoncw-mkb.nl. Heb je interesse? Maak dit dan schriftelijk kenbaar, voorzien van motivatie, CV en indicatie van het tarief via info@nlom.nl.