Project omschrijving

Vacature: Projectmanagers/coördinatoren Op naar de 125.000 banen

Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! is een organisatie met als doel uitvoering te geven aan projecten met een maatschappelijk toegevoegde waarde. Wij doen dit voor, door en met ondernemers. In de uitvoering van onze werkzaamheden staat het werkgeversperspectief centraal. St. NL Onderneemt Maatschappelijk! is gelieerd aan VNO-NCW en MKB-Nederland.

Voor de uitvoering van ons project Op naar de 125.000 banen zoeken wij:

Projectmanagers/coördinatoren
20 tot 40 uur per week

Werkzaamheden
Door het karakter van de werkzaamheden is geen dag hetzelfde; je werkt enerzijds planvormend & strategisch, anderzijds werk je van harte mee aan de uitvoering. Tot de kerntaken behoren onder andere de volgende elementen:

 • Inspireren en enthousiasmeren van werkgevers in contacten over de banenafspraak
 • Kennisdeling met werkgevers en stakeholders over de banenafspraak en inclusie
 • Mede organiseren van bijeenkomsten
 • Beantwoorden van vragen van werkgevers op het gebied van inclusie
 • Managen van deelprojecten binnen Op naar de 125.000 banen, zowel in de regionale als sectorale aanpak
 • Contacten met branches en sectoren over behoefte aan informatie en ondersteuning
 • Analyseren van data t.b.v. verbetering projectdienstverlening
 • Analyseren van data t.b.v. input voor communicatiemiddelen en voor de lobby inzake de banenafspraak
 • Stakeholdermanagement
 • Makelaarsfunctie vervullen tussen werkgevers (onderling), branches, vlootpartners, publieke dienstverleners e.a.
 • Ondersteunen van het boegbeeld en/of projectleider bij de uitvoering van zijn activiteiten
 • Inhoudelijke koppelingen leggen met andere projecten van de stichting NLoM!

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega met een ondernemende en dienstverlenende instelling, die de gestelde projectdoelstellingen voor ogen houdt in een steeds wisselende setting. Je hebt kennis van diversiteit en inclusie en weet deze om te zetten in adviezen voor werkgevers. Je bent een vaardige accountmanager, die praktisch en oplossingsgericht te werk gaat. Een grote mate van zelfstandigheid is binnen de setting van ons team gewenst; grotendeels worden de werkzaamheden nl. vanuit huis ingevuld. We zoeken een collega met een proactieve instelling, een enthousiasteling die net als wij gemotiveerd is om samen de klus te klaren.

St. NL Onderneemt Maatschappelijk! biedt:
Een veelzijdige rol met veel eigen verantwoordelijkheid, een flexibele en informele werksfeer en ruime mogelijkheid tot ontplooiing. Je werkzaamheden kunnen tijd- en plaatsonafhankelijk worden ingevuld. Voor de invulling van de werkzaamheden gaat onze voorkeur uit naar invulling via een Overeenkomst van Opdracht. Het betreft hier werkzaamheden van tijdelijke aard, vooralsnog tot einde 2023. Het betreft een functie tussen de 20 en 40 per week; in overleg zijn veel mogelijkheden bespreekbaar.

Meer informatie of interesse?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Gilles Gerth of Martine Schuijer. Dat kan per mail via gilles.gerth@projecten.vnoncw-mkb.nl of via schuijer@vnoncw-mkb.nl. Heb je interesse? Maak dit dan schriftelijk kenbaar, voorzien van motivatie, CV en indicatie van het tarief via info@nlom.nl.