Project omschrijving

Vacature: Projectmedewerker Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!

Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! is een organisatie met als doel uitvoering te geven aan projecten met een maatschappelijk toegevoegde waarde. Wij doen dit voor, door en met ondernemers. In de uitvoering van onze werkzaamheden staat het werkgeversperspectief centraal. St. NL Onderneemt Maatschappelijk! is gelieerd aan VNO-NCW en MKB-Nederland.

Voor de uitvoering van de projecten zoeken wij op dit moment een:

Projectmedewerker
20 – 37,5 uur per week

Werkzaamheden
Door het karakter van de werkzaamheden is geen dag hetzelfde; je werkt mee aan verschillende projecten en ondersteunt verschillende projectteams. Tot de kerntaken behoren onder andere het agendabeheer, verwerking van (aan)vragen van deelnemers in de projecten en de administratieve afhandeling daarvan, het mede-organiseren van bijeenkomsten en evenementen, redactionele werkzaamheden, verslaglegging van projectoverleggen en het verwerken van binnenkomende mails met vragen van ondernemers en stakeholders voor de verschillende projecten, het opstellen en versturen van uitnodigingen, nieuwsbrieven e.d. en het bijhouden van de projectplanningen.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste en nauwkeurige collega met een ondernemende en dienstverlenende instelling, die op praktische wijze invulling geeft aan de gestelde projectdoelstellingen. Je houdt van organiseren en bent zowel mondeling als schriftelijk communicatief vaardig. Een grote mate van zelfstandigheid is binnen de setting van ons team gewenst; grotendeels worden de werkzaamheden nl. vanuit huis ingevuld. Daarnaast zoeken we een collega met een proactieve instelling, een enthousiasteling die net als wij gemotiveerd is om samen de klus te klaren, ook al werken we op afstand.

St. NL Onderneemt Maatschappelijk! biedt:
Een veelzijdige rol met veel eigen verantwoordelijkheid, een flexibele en informele werksfeer en ruime mogelijkheid tot ontplooiing. Je bent werkzaam in een team waarin samenwerking en teamspirit centraal staan. Je werkzaamheden kunnen tijd- en plaatsonafhankelijk worden ingevuld. Voor de invulling van de werkzaamheden gaat onze voorkeur uit naar invulling via een Overeenkomst van Opdracht of detachering.

Het betreft hier werkzaamheden van tijdelijke aard, vooralsnog voor de duur van één jaar. Het betreft een functie tussen de 20 en 37,5 uur per week. In overleg zijn veel mogelijkheden bespreekbaar, bijvoorbeeld een koppeling met de gelijktijdig openstaande vacature voor communicatiemedewerker/medewerker events.

Meer informatie of interesse?
Voor meer informatie over kan je contact opnemen met Gilles Gerth of Martine Schuijer. Dat kan per mail via gilles.gerth@projecten.vnoncw-mkb.nl of via schuijer@vnoncw-mkb.nl. Heb je interesse? Maak dit dan schriftelijk kenbaar, voorzien van motivatie, CV en indicatie van het tarief via info@nlom.nl.