Project omschrijving

Vacature: Senior projectsecretaris NLwerktaanwerk

Stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk! is een organisatie met als doel uitvoering te geven aan projecten met een maatschappelijk toegevoegde waarde. Wij doen dit voor, door en met ondernemers. In de uitvoering van onze werkzaamheden staat het werkgeversperspectief centraal. St. NL Onderneemt Maatschappelijk! is gelieerd aan VNO-NCW en MKB-Nederland.

Voor de uitvoering van ons project NLwerktaanwerk zoeken wij een:

Senior projectsecretaris
16 tot 24 uur per week

Werkzaamheden
Door het karakter van de werkzaamheden is geen dag hetzelfde; je werkt enerzijds planvormend & strategisch, anderzijds werk je van harte mee aan de uitvoering. Tot de kerntaken behoren onder andere de volgende elementen:

  • Brengt structuur aan in complexe projectomgeving
  • Ondersteunt en faciliteert de (deel)projectleiders in de uitvoering van hun taak
  • Bewaakt samen met projectleider de voortgang en kwaliteit van het project
  • Maakt en bewaakt samen met de projectleiders budgetten, planningen en rapportages
  • Werkt planmatig aan de borging van projectresultaten voor de langere termijn
  • Vervangt projectleiding tijdens afwezigheid

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega met een ondernemende en dienstverlenende instelling, die de gestelde projectdoelstellingen bewaakt en daarbij de continue aandacht heeft voor de verbetering van de kwaliteit van onze activiteiten. Je werkt accuraat, deadlines zijn je niet vreemd en je bent in staat om doelen voor ogen te houden in een steeds wisselende setting. Een grote mate van zelfstandigheid is binnen de setting van ons team gewenst; grotendeels worden de werkzaamheden nl. vanuit huis ingevuld. We zoeken een collega met een proactieve instelling, een enthousiasteling die net als wij gemotiveerd is om samen de klus te klaren.

St. NL Onderneemt Maatschappelijk! biedt:
Een veelzijdige rol met veel eigen verantwoordelijkheid, een flexibele en informele werksfeer en ruime mogelijkheid tot ontplooiing. Je werkzaamheden kunnen tijd- en plaatsonafhankelijk worden ingevuld. Voor de invulling van de werkzaamheden gaat onze voorkeur uit naar invulling via een Overeenkomst van Opdracht.

Het betreft hier werkzaamheden van tijdelijke aard, vooralsnog tot einde 2023. Het betreft een functie van gemiddeld 16 tot 24 uur per week.

Meer informatie of interesse?
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Gilles Gerth of Martine Schuijer. Dat kan per mail via gilles.gerth@projecten.vnoncw-mkb.nl of via schuijer@vnoncw-mkb.nl. Heb je interesse? Maak dit dan schriftelijk kenbaar, voorzien van motivatie, CV en indicatie van het tarief via info@nlom.nl.