Project omschrijving

Projectdetails

Vitaal Bedrijf

Aan de slag met vitaliteit met Vitaal Bedrijf

Het onafhankelijke programma Vitaal Bedrijf biedt praktische tools voor MKB-ondernemers die aan de slag willen met vitaliteit.

Zo biedt zij gratis vitaliteitscans waarmee je in 10 minuten ontdekt hoe vitaal jouw bedrijf is, adviesgesprekken, betrouwbare informatie en tips en een groot netwerk aan vitaliteitspartners die kunnen ondersteunen. Voor organisaties die al goed bezig zijn met vitaliteit is er het Vignet Vitaal Bedrijf, hét vitaliteitskeurmerk voor MKB bedrijven.

Vitaal Bedrijf wordt uitgevoerd onder de vlag van de stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, en wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW. Met Vitaal Bedrijf dragen VNO-NCW en MKB-Nederland en hun regionale verenigingen bij aan het door hen ondertekende Nationaal Preventieakkoord.

Naar de website van Vitaal Bedrijf

Gratis vitaliteitsscans

Met de oriëntatiescan en scan voor medewerkers krijg je snel en kosteloos inzicht in hoe het is gesteld met de vitaliteit in jouw bedrijf, wat de behoeften zijn van je medewerkers en op welk(e) gebied(en) je winst kunt behalen.

Naar de scans

Vitaliteits-partners

Vitaal Bedrijf heeft een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners in het hele land.

Naar de partners

Onze tips

Op deze pagina vind je direct toepasbare quick wins en tips om binnen jouw bedrijf aan de slag te gaan met vitaliteit.

Naar de tips

Vignet Vitaal Bedrijf

Is jouw bedrijf al goed bezig met vitaliteit? Laat dit dan zien met het Vignet Vitaal Bedrijf, hét vitaliteitskeurmerk voor mkb-bedrijven.

Meer over het Vignet

Gratis adviesgesprek

Via Vitaal Bedrijf kun je een gratis (online) adviesgesprek aanvragen. Daarin denken we met je mee over een passende aanpak voor jouw bedrijf.

Meer over het adviesgesprek
Toon alle Vitaal projecten