NL Onderneemt Vitaal!

Aan de slag gaan met vitaliteit kan bedrijven en organisaties veel opleveren!

Fitte werknemers zitten beter in hun vel, zijn duurzaam inzetbaar en kunnen meer ontspannen werken. Daar kunnen werkgevers aan bijdragen door aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Met als resultaat in het bedrijf meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement.

De projecten van Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! dagen uit om iets te doen met bewegen, gezonde leefstijl, ontspanning en preventie op het gebied van alcohol en roken. Dat doen we door informatie te delen, organisaties en experts te verbinden, organisaties te begeleiden en door concrete activiteiten en programma’s te organiseren.

  • Vitaal Bedrijf is dé wegwijzer voor werkgevers om aan de slag te gaan met vitaliteit in het bedrijf. Het programma is op 5 oktober 2020 gelanceerd in aanwezigheid van de toenmalige staatssecretarissen Paul Blokhuis van VWS en Bas van ’t Wout van SZW. Inmiddels hebben al verschillende bedrijven het Vignet Vitaal Bedrijf gekregen en zitten veel bedrijven middenin een vitaliteitsprogramma.

  • Thuiswerken is topsport is tijdens de coronalockdowns opgezet om werkgevers en werknemers te helpen om zo goed en gezond mogelijk thuis te werken. Met tips, recepten, workouts en verwijzingen naar wet- en regelgeving.

  • In juni 2022 deden ruim drieduizend bedrijfssporters mee aan de European Company Sport Games in Arnhem!

Wilt u werk maken van vitaliteit in uw organisatie? We helpen u graag!

Projecten

Als u meer wilt weten over de NL onderneemt vitaal!, bekijk dan de onderstaande projecten.

2020-07-21T18:23:42+02:00

Thuiswerken is ’topsport’

Door de coronamaatregelen werkten we van het ene op het andere moment zoveel mogelijk thuis. En de verwachting is dat thuiswerken in verschillende vormen zal blijven. Dan is het belangrijk dat goed in te richten. Het platform Thuiswerken is topsport helpt werkgevers en werknemers door praktische tips en leuke activiteiten bij elkaar te brengen op een plek.

2022-11-21T17:41:57+01:00

Vitaal Bedrijf

Het onafhankelijke programma Vitaal Bedrijf biedt praktische tools voor MKB-ondernemers die aan de slag willen met vitaliteit.

2021-08-02T16:22:46+02:00

Bedrijfssport

Bedrijfssport van Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! regelt sport- en vitaliteitsprogramma's op maat voor elke organisatie, passend bij de bedrijfsstrategie en doelstellingen. Samen met diverse experts en partners uit ons netwerk brengen wij werkend Nederland in beweging!

2020-11-23T18:15:26+01:00

European Company Sport Games

De European Company Sport Games (ECSG) zijn de mini ‘Olympische Spelen’ voor bedrijven. Elke twee jaar komen duizenden sporters uit heel Europa bij elkaar om samen te sporten en de krachten te meten. De volgende editie van de ECSG is in Nederland, een unieke kans om vitaliteit op de werkvloer te promoten.