NL Onderneemt Vitaal!

Aan de slag gaan met vitaliteit kan bedrijven en organisaties veel opleveren!

Fitte werknemers zitten beter in hun vel, zijn duurzaam inzetbaar en kunnen meer ontspannen werken. Daar kunt u als werkgever aan bijdragen door aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl.

De projecten van Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! dagen u uit om iets te doen met bewegen, gezonde leefstijl, ontspanning en preventie op het gebied van alcohol en roken. Dat doen we door informatie te delen, organisaties en experts te verbinden, organisaties te begeleiden en door concrete activiteiten en programma’s te organiseren.

  • Doe mee aan de European Company Sport Games 2021 in Arnhem! Mooi doel om met zijn allen naartoe te werken!

  • Exclusief programma op maat voor uw eigen werknemers? Bedrijfssport regelt het voor u!

  • Benieuwd naar wat er nu wel en niet werkt op het gebied van vitaliteit, en waar u het beste kunt beginnen? Binnenkort start het platform Vitaal Bedrijf. Hou deze site in de gaten voor meer informatie!

Naar Thuiswerken is 'topsport'

Wilt u werk maken van vitaliteit in uw organisatie? We helpen u graag!

Contact

Projecten

Als je meer wilt weten over de NL onderneemt vitaal!, bekijk dan de onderstaande projecten.

2020-06-29T17:42:27+02:00

Vitaal Bedrijf

Met de ministeries van SZW en VWS ontwikkelen we het platform Vitaal Bedrijf om ondernemers te helpen aan de slag te gaan met vitaliteit op de werkvloer.

2020-06-22T12:05:51+02:00

Bedrijfssport

Bedrijfssport van Stichting NL Onderneemt Maatschappelijk! regelt sport- en vitaliteitsprogramma op maat voor elke organisatie, passend bij de bedrijfsstrategie en doelstellingen. Samen met diverse experts en partners uit ons netwerk brengen wij werkend Nederland in beweging!

2020-06-29T17:46:04+02:00

European Company Sport Games

De European Company Sport Games (ECSG) zijn de mini ‘Olympische Spelen’ voor bedrijven. Elke twee jaar komen duizenden sporters uit heel Europa bij elkaar om samen te sporten en de krachten te meten. De volgende editie van de ECSG is in Nederland, een unieke kans om vitaliteit op de werkvloer te promoten.

Alle projecten