Op dinsdag 23 juni is er in de regio Rivierenland een webinar waarbij een ‘gezonde werkvloer’ centraal staat. VNO-NCW Midden Rivierenland nodigt je van harte uit om mee te doen. Ben je fit, dan zet je de beste prestaties neer. Ook in het bedrijfsleven. Werkgevers met een gezonde werkvloer spelen het beste in op het steeds sneller veranderende werk. Zeker in deze huidige crisisperiode waarin wij veel thuiswerken. Maar hoe doe je dat? In dit webinar krijg je antwoorden.

Hoe ga je in al deze veranderingen om met slaap, voeding, beweging en ontspanning? Hoe draag je bij aan het duurzaam presteren van jouw werknemers? Wat doe je wel en wat niet? Gerenommeerde experts schetsen de mogelijkheden en zullen je inspireren. Bijvoorbeeld Olympisch kampioen Jochem Uytdehaage, die ook op dit platform al een aantal workouts gaf. Hij heeft zijn ervaringen uit de topsport vertaald naar het bedrijfsleven.

Dit webinar is bedoeld voor werkgevers, maar is ook voor medewerkers en de HR-professional interessant. Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan via onderstaande link en laat je inspireren op het gebied van vitaliteit op de werkvloer!

Meld je aan voor het webinar
Terug naar home Thuiswerken is topsport