In tijden van Corona is het van belang dat werknemers, maar werkgevers zeker ook, weten hoe zij adequaat om moeten gaan met stress. Er is immers geen ontkomen aan, stress is een onderdeel van ons leven. In een webinar op 18 juni verandert Bernard Maarsingh, psycholoog Arbeid en Organisatie en Gezondheidszorg, je kijk op stress.

Door stress lichamelijk fitter, een beter werkgeheugen, meer flexibiliteit in je oplossingsvermogen, emotioneel stabieler, meer zelfvertrouwen en tevredener met je leven worden? Dat lijkt haast niet te geloven, omdat we altijd hebben geleerd stress als vijand te zien, niet als vriend. Eén ding is zeker, in tijden van stress, wellicht meer door de enorme economische gevolgen van corona dan door het virus zelf, is het van essentieel belang om fit en energiek te blijven, in je lijf en in je brein!

Door stress goed en systematisch te gebruiken, fysiek, maar ook emotioneel en cognitief, geef je je brein een enorme oppepper. En als je dat slim doet, in de juiste volgorde, dan kun je grote effecten teweegbrengen. Hoe dat werkt, vertelt Bernard Maarsingh je tijdens een webinar georganiseerd door de Community Vitaal Ondernemend Noord-Nederland.

Datum: donderdag 18 juni
Tijd: 09.00-10.00 uur
Aanmelden: tot en met woensdag 17 juni

Meld je nu aan voor het webinar
Terug naar home Thuiswerken is topsport