Lekker fietsen is een goede manier om fit te blijven. Dat wordt nog leuker als je persoonlijke trainingsdoelen stelt. Met de app Fondo van de KNWU kun je dat nu nog makkelijker regelen. En via Thuiswerken is topsport krijg je nu de PRO-versie 6 weken gratis!

Met Fondo bepaal jij zelf waar je de lat legt. Je hoeft niet meteen de Alpe d’Huez op, maar een haalbaar doel stellen zoals langer volhouden, harder fietsen, afvallen, of opbouwen naar een langere toertocht. Je kunt een schema maken dat in jouw agenda past, trainen op hartslag en je vindt er allerlei informatie over de wetenschap achter de trainingsprogramma’s. Ook kun je via de app vragen stellen aan de talentcoaches van de KNWU. Zo wordt je programma nog effectiever!

#ridesolo trainingsprogramma
Naast de training op maat kun je nu ook het zesweekse #ridesolo-trainingsprogramma volgen dat speciaal is samengesteld voor deze coronatijd. De trainingen zijn niet te lang, goed vol te houden en zijn beschikbaar op 3 niveaus, van beginnend tot gevorderd fietser. En: ze zijn ook goed geschikt voor de hometrainer, dus kun je zelfs tussen het werk door werken aan je fitheid. Want fietsen helpt bij je fysieke en mentale gezondheid, zoals ook MKB-voorzitter Jacco Vonhof al vertelde.

Gratis met de speciale code
De app Fondo is gratis te downloaden in de app-store. Het #ridesolo-trainingsprogramma is voor iedereen gratis beschikbaar. Maar wil je toegang tot álle faciliteiten, bijvoorbeeld een koppeling met Garmin en extra trainingsschema’s? Dan kun je nu exclusief via Thuiswerken is topsport zes weken gratis gebruik maken van Fondo PRO. Voer op www.knwufondo.nl/promo-codes thuiswerkenistopsport in en je kunt aan de slag!

Het aantal kortingscodes is beperkt, dus wacht niet te lang!

Beeld: KNWU
Terug naar home Thuiswerken is topsport