Op de Dag van de 1000 Voorbeelden zetten we inclusieve werkgevers in het zonnetje
Naar de evenementwebsite

Op 19 maart 2020 vieren we de Dag van de 1000 Voorbeelden. In Flevoland zal het landelijke evenement plaatsvinden met aansluitend een grote banenmarkt voor mensen met een arbeidsbeperking. Deze feestelijke dag rond de voortgang van de Banenafspraak wordt verder gevierd met talloze activiteiten, die we samen met werkgeversservicepunten en regionale verenigingen, door het hele land organiseren.

De dag van de 1000 Voorbeelden viert de successen van de Banenafspraak. Per jaar zetten duizenden nieuwe werkgevers hun deuren open voor mensen met een arbeidsbeperking. Dit doen ze omdat het een meerwaarde is voor hun onderneming. Thema van dit jaar is ‘Zet de deur open voor inclusie’. Met deze oproep willen we nog meer werkgevers inspireren om ook mee te doen.

Dit doen we niet alleen om te vieren hoe goed we bezig zijn met zijn allen. We doen dit ook en vooral om nog meer werkgevers ervan te overtuigen hun deuren te openen voor mensen met een arbeidsbeperking. Op de Dag van de 1000 Voorbeelden zetten inclusieve organisaties hun deur open voor werkgevers die willen leren van hun ervaringen. De sleutel naar een inclusievere arbeidsmarkt hebben we samen in handen en door de deur van de arbeidsmarkt te openen maken we van Nederland een land waar iedereen zijn talenten kan en mag gebruiken.

Bekijk de evenementen van de Dag van de 1000 voorbeelden